Grzyby

Pieczarki marynowane małe

 

Składniki:

 

pieczarki całe, woda, cukier, ocet spirytusowy, cebula, marchew, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe :gorczyca-alergen, ziele angielskie, liść laurowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz:pirosiarczyn sodu

Pieczarki marynowane duże

 

Składniki:

 

pieczarki całe, woda, cukier, ocet spirytusowy, cebula, marchew, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe :gorczyca-alergen, ziele angielskie, liść laurowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz:pirosiarczyn sodu

Podgrzybki marynowane małe

 

Składniki:

 

podgrzybek brunatny, cebula, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy aromatyczno- smakowe :gorczyca-alergen, pieprz