Kapusta czerwona - średnia
Skład:
kapusta czerwona, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe
Kapusta czerwona - duża
Skład:
kapusta czerwona, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe
Kapusta czerwona z jabłkiem - mała
Skład:
kapusta czerwona, jabłka 17%, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe
Kapusta czerwona z jabłkiem - średnia
Skład:
kapusta czerwona, jabłka 17%, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe
Kapusta czerwona z jabłkiem - duża
Skład:
kapusta czerwona, jabłka 17%, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe
Kapusta kwaszona
Skład:
kapusta kwaszona, zalewa naturalna, przyprawy aromatyczno-smakowe, woda
Kapusta kwaszona z grzybami leśnymi
Skład:
kapusta kwaszona, podgrzybki brunatne 20%, przyprawy aromatyczno-smakowe, woda
Kapusta kwaszona z pieczarkami
Skład:
kapusta kwaszona, pieczarki 20%(po procesie blanszowania), przyprawy aromatyczno-smakowe, woda
Kapusta kwaszona z marchewką
Skład:
kapusta kwaszona, marchew, zalewa naturalna, przyprawy aromatyczno-smakowe, woda