Kapusty

Kapusta czerwona - średnia

 

Składniki:

 

kapusta czerwona , woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta czerwona - duża

 

Składniki:

 

kapusta czerwona , woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta czerwona z jabłkiem - mała

 

Składniki:

 

kapusta czerwona 83%, jabłko 17%, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta czerwona z jabłkiem - średnia

 

Składniki:

 

kapusta czerwona 83%, jabłko 17%, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta czerwona z jabłkiem - duża

 

Składniki:

 

kapusta czerwona 83%, jabłko 17%, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta kiszona

 

Składniki:

 

kapusta kwaszona, zalewa naturalna, przyprawy aromatyczno-smakowe, woda

Kapusta kiszona z grzybami leśnymi

 

Składniki:

 

kapusta biała 80%, podgrzybek brunatny 20%, sól

Kapusta kiszona z pieczarkami

 

Składniki:

 

kapusta kwaszona, pieczarki 20%(po procesie blanszowania), przyprawy aromatyczno-smakowe, woda

Kapusta kiszona z marchewką

 

Składniki:

 

kapusta kiszona, marchew, zalewa naturalna, przyprawy aromatyczno-smakowe, woda