Kapusty

Kapusta czerwona - średnia

 

Skład:

 

kapusta czerwona, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta czerwona - duża

 

Skład:

 

kapusta czerwona, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta czerwona z jabłkiem - mała

 

Skład:

 

kapusta czerwona, jabłka 17%, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta czerwona z jabłkiem - średnia

 

Skład:

 

kapusta czerwona, jabłka 17%, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta czerwona z jabłkiem - duża

 

Skład:

 

kapusta czerwona, jabłka 17%, zalewa octowa: woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno-smakowe

Kapusta kwaszona

 

Skład:

 

kapusta kwaszona, zalewa naturalna, przyprawy aromatyczno-smakowe, woda

Kapusta kwaszona z grzybami leśnymi

 

Skład:

 

kapusta kwaszona, podgrzybki brunatne 20%, przyprawy aromatyczno-smakowe, woda

Kapusta kwaszona z pieczarkami

 

Skład:

 

kapusta kwaszona, pieczarki 20%(po procesie blanszowania), przyprawy aromatyczno-smakowe, woda

Kapusta kwaszona z marchewką

 

Skład:

 

kapusta kwaszona, marchew, zalewa naturalna, przyprawy aromatyczno-smakowe, woda